Cirkus på Djurgården

Var?

Plats / byggnadCirkus på Djurgården
Lokal / rum
KommunStockholm
LänStockholms län

Karta

JavaScript krävs för att visa kartan

Praktiskt

IR-systemLånemottagare krävs
TeknikIR
LånemottagareFinns och måste användas
Lokalens webbsida med info om tillgänglighetLänk
(?)

Användarbetyg

Allmänt betyg: 2.5
Ljudstyrka: 2.5
Brus: 1.5

Taggar

RSS

Kommentarer

kommentarsida 1 av 1
Namn: Bengt
Tid & datum: 15:15   2013-11-24
Allmänt betyg: 1 - Mycket dålig   
Ljudstyrka: 3 - Lagom starkt   
Brus: 1 - Inget brus   
Kommentar:
130216 Jag utgick från att Cirkus hade slinga vilket jag inte skulle gjort. Under pausen fick jag info att det fanns IR. Det finns inga synliga skyltar om detta, utan de hänvisar till hemsidan. Den första IR mottagaren fungerade ej. Byte och så fungerade det. Vilka mikrofoner som var ansluta gick inte att bedöma, men senare när scen mikrofonen användes till mellansnacket hördes inget. Personalen hänvisade till IR-sändaren inte nådde alla platser emedan jag bedyrade att det var ett anslutningsfel. Efter detta har jag varit i kontakt med Cirkus ett 10-tal gånger och nu lovar de att jag skall få nya biljetter till i Jan 2014.

Namn: Bengt
Tid & datum: 21:32   2014-02-03
Kommentar:
Fick nya biljetter i januari och åkte dit med stor tillförsikt att nu skulle det fungera denna gång. De skall ha haft en större genomgång av anläggningen. När jag hämtade IR-mottagaren har de nu satt upp en sändare i garderoben som spelar upp en röst och då kan man testa att allt är OK innan man går vidare och sätter sig i salongen. Mycket bra initiativ! Väl på plats och showen börjar visar det sig att ansiktsmikrofonerna bara tidvis går att uppfatta. Efter 20 minuter går jag ut och en av personalen kontrollyssnar med lurar och märker att det inte fungerar som det skall. Vi går hem efter pausen. Denna gång tog det det på allvar må jag säga. Ny meljkontakt och beklagande. En vecka senare har det ett stort möte med alla inblandade och några dagar senare fick jag mejl från VD:n att de ny bytt flera komponenter i anläggningen. Skall ringa i veckan och få nya biljetter. Nu stannar frun hemma och jag skall leta fram en annan CI-brukare så vi är två som kan lyssna. Rapport kommer längre fram i vår.

Namn: Bengt
Tid & datum: 08:58   2014-03-03
Allmänt betyg: 4 - Ganska Bra   
Ljudstyrka: 2 - För svagt   
Brus: 2 - Lite brus, men ej störande   
Kommentar:
Tredje återbesöket. Hämtade ut IR i garderoben och tyvärr fungerade en den första. Väl på plats att kan dock konstatera att nu fungerade ljudupptagningen riktigt bra. Däremot behöver IR-mottagarna service, det saknas klämmor och vissa batterier verkar ha tappa stinget och ljudstyrkan bör ligga något högre.

Lämna kommentar / betygsätt slinga

För att lämna kommentarer behöver du logga in.